Cine suntem

8+ ani de experienta in plantarea si procesarea samburilor de nuca

Hortus Verdi a fost infiintat in 2019 ca si afacere de familie locala, avand ca si unic scop de a livra clientilor sai produse naturale direct din ferma in farfurie. Pentru a reusi acest lucru, noi procesam produsele noastre proprii direct din ferma noastra localizata in partea vestica a Romaniei.

Produsele noastre sunt bogate in grasimi vegetale, omega 3, proteine si nu contin gluten sau lactoza. In curand, vom putea vorbi si despre o productie ecologica.

In anul 2012 am inceput sa plantam primii 100 de nuci, o data cu nasterea primului nostru copil. In anul 2013 am mai plantat inca 100 de nuci, cu ocazia nasterii celui de al doilea copil al nostru.

Azi, sunt 450 de nuci plantati pe o suprafata mai mare de 40 000 metri patrati de pamant, suprafata care se afla in posesia familiei noastre de mai bine de 30 de ani.

Suprafata plantata este certificata ecologic, nefolosindu-se deloc substante chimice din 2011.

Avand in spate o experienta vasta in obtinerea uleiului presat la rece din diferite seminte, am castigat tot mai multe cunostinte si asa am inceput presarea samburilor de nuca. Acest fapt ne-a adus o recolta in anul 2019 de cel putin 500 kg de nuca.

IMG 20191111 WA0010
De ce noi?

Oferim serviie de calitate cu zambetul pe buze

Rs-service

Raspundem repede

Incercam sa raspundem la orice intrebare cat de repede putem.

Rs-service

Creativitate

Ne place aplicarea inovatiei in industrie.

Rs-service

Cotatie rapida

Personalizam fiecare oferta in functie de nevoile clientului.

Rs-service

Ne concentram pe fiecare client

Ne iubim clientii, si facem tot posibilul sa satisfacem fiecare nevoie a lor.

Noutati

Uleiul nostru de nuca recunoscut international

Beneficiile uleiului de nuca presat la rece sunt o optiune excelenta pentru o sanatate de invidiat si o dieta sanatoasa.

Tu l-ai incercat?